AHaber Radyo

Haber Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 1.4 MB
  • Sürüm 2.0
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik

AHaber Radyo indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

AHaber Radyo uygulamasını IOS mobil cihazınıza ücretsiz bir şekilde indirerek istediğiniz her yerden canlı olarak AHaber Radyo'yu kesintisiz dinleyebilirsiniz. Gündemden uzak kalmamak için mobil uygulamaların yardımı almak günümüz şartlarında en mantıklı hareket olacaktır. 

AHaber Radyo mobil uygulaması sizlere sesli bir şekilde sizlere haberleri dinleterek gündemde kalmanızı sağlayan kaliteli bir mobil uygulamadır. AHaber Radyo uygulaması ile sizi sadece radyo dinlemekle kısıtlamıyoruz. Radyo dinlerken ilk defa internette gezmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Uygulamamız mobil cihazınızın arka planında çalışarak farklı yerde gezinmeniz her hangi bir kopukluğa neden olmamaktadır. Uygulamamızın en güzel yanı da aslında bu özelliğidir.

AHaber Radyo'nun yayın akışını görüntüleyebilir, AHaber Radyo'nun yayın yaptığı frekansları listeyebilirsiniz. Programları görebilirsiniz. IOS mobil cihazınız sizlere keyifli bir radyo programı sunuyor ve aynı zamanda bunu yaparken her hangi bir ücret karşılığı da beklenmiyor. Bu sebeple sizde mobil cihazınıza AHaber mobil uygulaması ile sizde mobil cihazınızı sadece iletişim aracı olmaktan çıkartın ve bir keyif aracı olarak da kullanmanın keyfine varın. 

 

AHaber Radyo indir